Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de overeenkomst van het downloaden van een gratis geheime tip en/of het kopen van videolessen over schrijven op en via de site schrijftips.nl.

 1. Als we afspraken hebben gemaakt die in strijd zijn met deze algemene voorwaarden, zijn onze afspraken leidend.
 2. Je koopt bij mij het product videolessen. Je mag verwachten dat je de lessen kunt bekijken op je werkende- telefoon of computer. 
 3. Als de link niet werkt mag je verwachten dat ik je help met het oplossen van dit probleem.
 4. Ik ben bereikbaar op het mail adres mireillegeus@gmail.com als je vragen hebt over het downloaden van de video’s.
 5. Je krijgt na aankoop geen geld terug. Als ik het product, de videolessen, aan je lever, dan kun je het niet terugsturen als het niet aan je wensen voldeed.
 6. Ik heb mijn uiterste best gedaan om een product te maken dat voor een brede doelgroep inhoudelijk goed en boeiend is. Er zit veel inzicht achter.
 7. Nadat je je hebt opgegeven voor de gratis geheime tip en je mails krijgt met nadere uitleg en informatie over schrijven, kun je je altijd afmelden van de mailinglist als je geen behoefte meer hebt aan de inhoud die ik bied.
 8. Ik ga ervan uit dat je je email adres vrijwillig aan me geeft en dat ik je daarna nog mails mag sturen. Het uitschrijven is makkelijk. Dat kun je altijd doen, waarna je niets meer van mij verneemt.
 9. De bedragen op de website zijn exclusief BTW, die komen er dus bij als je tot aankoop overgaat. Op diensten is de door de Belastingdienst vastgestelde BTW 21%.
 10. Als je bestelt dan begrijp je wat je koopt, een serie videolessen die je kunt downloaden en afspelen. Mocht je iets anders verwachtten, dan krijg je toch geen geld terug. Er is duidelijk uitgelegd wat je koopt.
 11. Het delen van de beveiligde pagina en de persoonlijke inlogcode is verboden en strafbaar. Het is auteursrechtelijk beschermd en door de manier van aanbieden is het helder dat het niet is bedoeld voor delen. 
 12. Mocht je docent zijn en je studenten deze videolessen willen laten kijken, dan is het de bedoeling dat je net zoveel lessen koopt als er studenten zijn plus een voor jezelf. Het is uitdrukkelijk verboden en ook strafbaar om de videolessen te delen met anderen zonder dat ervoor is betaald door of voor die anderen. De mogelijkheid om meer lessen te kopen is eenvoudig gemaakt.
 13. Je bent je ervan bewust dat schrijven een proces is en dat de gegeven geheime tip en de videolessen onderdeel zijn van dit proces en geen eindpunt. Dat maakt dat je niet alle kennis in handen hebt, maar uitstekend op weg bent geholpen.  Voor intensieve hulp verwijs ik naar mijn website www.schrijfcoach.biz
 14. Voor de uitvoering van de overeenkomst die wij hebben gesloten, verwerk ik persoonsgegevens. Dat doe ik om de opdracht te kunnen uitvoeren, om jou te kunnen bereiken en voor het versturen van de factuur. Ik deel deze gegevens nooit met derden. Welke gegevens ik precies verwerk en met welk doel, kun je lezen in mijn privacyverklaring. Door akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden, ga je ook akkoord met de verwerking van jouw persoonsgegevens zoals omschreven in mijn privacyverklaring.
 15. Op al onze overeenkomsten is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de rechtbank Utrecht.